Werkwijze

Door op een van de produktgroepen te klikken komt u op de website van de betreffende fabrikant terecht. Hier kiest u een of meerdere produkten om vervolgens via het aanvraagformulier of een email een offerte of monsters aan te vragen.

Indien u bij Olpha International een vrijblijvende offerteaanvraag doet, krijgt u altijd snel antwoord. Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in. Dit helpt mee aan de snelheid waarmee wij uw aanvraag kunnen verwerken. Bij Olpha International ontvangt u altijd geheel vrijblijvend een digitale drukproef ter goedkeuring, indien gewenst al bij de offerteaanvraag, zo heeft u een helder beeld van het eindresultaat voordat u de opdracht verstrekt! Dit is voor u prettig en voor ons een kleine moeite. Deadlines worden vooraf duidelijk besproken en – belangrijker nog – gehaald!

Door samen te werken met betrouwbare en flexibele partners is er altijd een oplossing te bedenken voor uw wensen.
Olpha International is eveneens agent van diverse promotie artikelen. In een paar klikken kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

U bestelt daarna gewoon bij ons.
Heeft u vragen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 023- 5290290 of via ons emailadres:

info@olpha.nl

Olpha International is er voor u!