Offerte badeendjes

Offerte badeendjes

Bij Olpha International B.V. kunt u een gratis offerte aanvragen voor al uw bestellingen voor badeendjes! Als leverancier van gepersonaliseerde promotieartikelen kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod producten. Zo hebben we uiteraard de standaard producten zoals pennen, clips en lucifers in huis maar ook unieke reclameartikelen zoals badeendjes, paraplu’s en snoep zijn bij ons verkrijgbaar. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden en het brede assortiment online en bestel direct al uw nieuwe promotieartikelen!

Offerte voor badeendjes met bedrukking

Olpha International B.V. is al jaren gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan promotieartikelen. Door de jarenlange ervaring en brede klantenkring weten we precies wat we voor u kunnen betekenen en helpen we u graag bij het vinden van geschikte promotieartikelen voor al uw acties! De laatste jaren verkopen we voornamelijk badeendjes als reclame product aan bedrijven. Met een steeds uitgebreidere collectie blijven we interessant voor diverse bedrijven. Bekijk het complete aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw badeendjes op maat!

Bedrukking

Al onze badeendjes kunnen tevens worden voorzien van een bedrukking op maat. Vraag onze medewerkers gerust om meer informatie over de mogelijkheden en laat uw offerte aanpassen aan het ontwerp van uw unieke badeendjes! Vragen? Neem dan even contact met ons op en bel naar 023 - 5290290.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Lucifers bestellen - Grote badeend - Bedrukte luciferdoosjes - Badeendjes met logo - Badeend