Grote badeend

Grote badeend

Voor een grote badeend met bedrukking moet u bij Olpha International B.V. zijn! In onze ruime collectie badeendjes vindt u zowel grote als kleine exemplaren in verschillende kleuren. Om een nog persoonlijkere variant te laten maken, kunt u de eendjes tevens laten bedrukken. Denk hierbij aan een logo, tekst of plaatje van uw bedrijf of actie. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden of zou u graag een proefdruk ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Grote badeend ontwerpen

De badeend is eigenlijk al een oud speelgoed voor kinderen in het water. Als promotieartikel heeft deze unieke eend echter de laatste jaren pas een grote intrede gedaan. Steeds vaker gaan bedrijven op zoek naar exclusievere en originelere reclameartikelen om de aandacht van de klant te trekken. De grote badeend is er daar op het moment één van. Bij Olpha International B.V. kunt u terecht voor een ruim aanbod badeendjes in allerlei kleuren, maten en soorten en kunt u er tevens voor kiezen uw badeend te laten bedrukken met een eigen ontwerp!

Online bestellen bij Olpha International B.V.

Bekijk het complete aanbod badeendjes inclusief de grote badeend eenvoudig online en vraag direct een offerte aan voor uw gewenste bestelling! Voor vragen en meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen via telefoon: 023 - 5290290.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Groothandel badeendjes - Bedrukte luciferdoosjes - Badeendjes bestellen - Badeend - Luciferdoosjes met logo