Bedrukte pepermuntjes

Bedrukte pepermuntjes

Bedrukte pepermuntjes bestelt u natuurlijk bij Olpha International B.V.! In ons ruime aanbod promotieartikelen vindt u voor iedere gelegenheid en voor elk bedrijf de juiste gepersonaliseerde producten. Door de ruime keuze en de levering op maat kunnen we u altijd voorzien van een gewenst aantal en kunt u altijd rekenen op een flexibele service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreffende bedrukkingen of wilt u het complete aanbod bekijken? Ga dan direct naar onze website voor meer informatie!

Bedrukte pepermuntjes: een persoonlijke reclame-uiting

In het assortiment van Olpha International B.V. vindt u onder meer badeendjes, snoep, schrijfwaren, paraplu’s en lucifers. Om de artikelen nog beter aan uw acties aan te passen, kunnen we voor u alle producten bedrukken met een ontwerp naar keuze zoals een logo, beeldmerk of tekst. Bedrukte pepermuntjes leveren is voor ons dan ook geen enkel probleem. Bekijk de verschillende grootten, verpakkingen en designs pepermuntjes en ga op zoek naar een passende uitvoering. Heeft u al een verpakking op het oog? Vraag dan direct gratis een offerte aan!

Op maat geleverd

Alle artikelen, dus ook de bedrukte pepermuntjes, worden door ons op maat geleverd met uw eigen bedrukking en in de juiste oplage. Heeft u vragen over de levering? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 023 - 5290290. Wij informeren u graag!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Bedrukte lucifers - Badeendjes met opdruk - Badeend bedrukken - Offerte badeendjes - Grote badeend