Bedrukte lucifers

Bedrukte lucifers

Voor een bedrukte verpakking lucifers gaat u direct naar Olpha International B.V.! Als leverancier van gepersonaliseerde promotieartikelen weten we precies welke producten u nodig heeft om een unieke actie op te zetten. Ons brede aanbod aan producten brengt een breed scala aan mogelijkheden met zich mee waardoor er voor iedere actie en voor elk bedrijf bij ons geschikte reclameartikelen te verkrijgen zijn!

Bedrukte lucifers: eigen ontwerp en in iedere gewenste oplage

Bedrukte lucifers zijn al vele jaren en nog steeds een populair promotieartikel voor diverse bedrijven. Voornamelijk bedrijven in de horeca schaffen vaak luciferdoosjes met hun logo aan voor klanten die roken of om kaarsjes aan te steken. Bij Olpha International B.V. kunt u terecht voor een breed aanbod bedrukte lucifers. Van lang tot kort, standaard bedrukt tot eigen ontwerp en in iedere gewenste oplage. Bekijk het uitgebreide aanbod online om te zien welke verpakking het beste bij uw doeleinden past en ga zelf aan de slag met uw unieke ontwerp!

Uitgebreide mogelijkheden

Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van bedrukte lucifers of een van onze andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 023 - 5290290. Een offerte op maat kunt u ook eenvoudig online aanvragen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Bedrukte luciferdoosjes - Badeendjes met logo - Badeend - Lucifers bestellen - Groothandel badeendjes