Badeendjes

Badeendjes

Badeendjes zijn bij Olpha International B.V. verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren! Als leverancier zijn wij gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde promotieartikelen zoals badeendjes, pepermunt, paraplu’s en luciferdoosjes. Op het moment kiezen bedrijven het meest voor de badeend en voorzien ze deze daarbij vaak van hun eigen logo of bedrijfsnaam. Uiteraard kunt u niet alleen de standaard gele badeend bij ons bestellen, maar hebben we voor u verschillende maten, soorten en kleuren in het assortiment opgenomen. Bekijk het complete aanbod eenvoudig online en vul direct het aanvraagformulier in voor een offerte op maat!

Badeendjes als uniek promotiemateriaal

Badeendjes zijn dé ideale reclameartikelen op beurzen, bij sponsoring, als relatiegeschenk en als give-away. In het enorme aanbod eendjes van Olpha International B.V. vindt u altijd een geschikte badeend voor uw toepassing. Als specialist denken we daarnaast ook graag met u mee over unieke acties om uw bedrijf te promoten. Zo werden onze badeendjes al eerder gebruikt als:

  • Welkomstcadeau;
  • Lotnummer;
  • Entreebewijs;
  • Tegoedbon;
  • Geschenk;
  • Sleutelhanger.

Waar u ze ook voor wilt gebruiken, wij zorgen voor het unieke promotiemateriaal op maat!

Persoonlijk contact

Bent u benieuwd naar het aanbod badeendjes of zou u graag meer te weten komen over de bedrukkingmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 023 - 5290290 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Badeend bedrukken - Offerte badeendjes - Grote badeend - Bedrukte lucifers - Badeendjes met logo