Badeend bedrukken

Badeend bedrukken

Wilt u een badeend laten bedrukken met uw eigen ontwerp? Neem dan snel even contact op met Olpha International B.V. om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken! Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde promotieartikelen voor bedrijven in verschillende branches. Door de jarenlange ervaring en een brede klantenkring weten we precies waar u naar op zoek bent en helpen we u dan ook graag bij het vinden van de juiste promotieartikelen voor al uw toepassingen!

Badeend laten bedrukken

Bij Olpha International B.V. hebben we voor u een ruim aanbod reclameartikelen samengesteld. U kunt daarbij denken aan de standaard schrijfwaren, blocnotes of draagtassen, maar ook paraplu’s, badeendjes en lucifers zijn bij ons verkrijgbaar als reclamemateriaal. De laatste tijd is de badeend een veel verkocht product uit onze collectie. In het ruime aanbod gaat u eenvoudig op zoek naar een passende badeend welke u tevens kunt laten bedrukken door onze specialisten met uw eigen logo, naam of een ander ontwerp. Kortom, voor unieke en gepersonaliseerde promotieartikelen moet u bij Olpha B.V. International in Heemstede zijn!

De uitgebreide mogelijkheden van Olpha International B.V.

Bent u nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden om uw badeend te laten bedrukken? Bekijk dan direct de verschillende voorbeelden online. Voor dringende vragen of een advies kunt u ook altijd bellen naar 023 - 5290290.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Badeend - Lucifers bestellen - Groothandel badeendjes - Bedrukte luciferdoosjes - Badeendjes bestellen