Badeendjes bedrukken

Badeendjes bedrukken

Wilt u badeendjes laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, dan moet u zeker bij Olpha International B.V. zijn. Wij zijn een specialist op het gebied van originele promotieartikelen. Zo hebben wij een ruim aanbod aan badeendjes. Leuk om te geven als relatiegeschenk, promotiegadget of als sponsoring. Bij Olpha International B.V. kunt u badeendjes personaliseren door deze te laten bedrukken. Dat maakt badeendjes het perfecte promotiemiddel voor uw bedrijf.

Badeendjes bedrukken: een origineel promotiemiddel!

Het badeendje blijkt de laatste jaren een zeer populair promotiemiddel voor bedrijven te zijn. Deze worden uitgedeeld op beurzen of worden cadeau gedaan aan hun relaties. Olpha International B.V. springt hierop in, door een ruim aanbod aan badeendjes te bieden. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten, kleuren en maten badeendjes, maar daar blijft het niet bij. Wij kunnen ook badeendjes bedrukken, met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een eigen ontwerp. Op deze manier maakt u een gepersonaliseerd badeendje, dat perfect kan dienen als reclameartikel.

Meer informatie aanvragen

Wij helpen u graag aan het perfecte promotieartikel! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij bieden ook de mogelijkheid om een proefdruk te maken. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Olpha International B.V. biedt op het gebied van badeendjes bedrukken, bel dan naar 023 - 5290290.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Ook interessant

Een greep uit onze andere interessante pagina's:
Badeendjes - Pepermunt met logo - Luciferdoosjes bedrukken - Bedrukte pepermuntjes - Badeendjes met opdruk